Vekil Ali Şahin Fıstık Hasadına Katıldı ve Esnafla Buluştu

Şehir Buluşmaları kapsamında Birecik ilçesini ziyaret eden Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Şahin, bölgenin “yeşil altını” olarak bilinen fıstık hasadına da katıldı. Çiftçiler ve tarım işçileriyle bir araya gelen Şahin, bereketli bir hasat sezonu geçmesi temennisinde bulundu. Vekil Ali Şahin, ziyaretleri sırasında ilçede bulunan taziyelere de katılarak, acılı ailelere destek verdi. Bu ziyaretlerde kendisine Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beyit, AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türk Yılmaz ve parti üyeleri eşlik etti.…

Belediye Belediye Başkanı Birecik Belediye Başkanı EKONOMİ Etkinlik Gaziantep GÜNDEM Güneydoğu KÜLTÜR SANAT Mehmet beygit Şanlıurfa SİYASET Tarım YAŞAM 

Şehir Buluşmaları kapsamında Birecik ilçesini ziyaret eden Gaziantep Milletvekili Ali Şahin, ilçede bulunan esnafı ziyaret ederek onların sorunlarını dinledi. Esnafla samimi sohbetler gerçekleştiren Şahin, bölgenin “yeşil altını” olarak bilinen fıstık hasadına da katıldı. Çiftçiler ve tarım işçileriyle bir araya gelen Şahin, bereketli bir hasat sezonu geçmesi temennisinde bulundu.

Vekil Ali Şahin, ziyaretleri sırasında ilçede bulunan taziyelere de katılarak, acılı ailelere destek verdi. Bu ziyaretlerde kendisine Birecik Belediye Başkanı Mehmet Beyit, AK Parti İlçe Başkanı Halil Yavuz, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Şenol Türk Yılmaz ve parti üyeleri eşlik etti.

Ziyaretler, esnafın ve çiftçilerin taleplerini dinlemek, yerel halkla doğrudan temas kurmak açısından önemli bir fırsat sundu.

Önerilen Haberler

Leave a Comment